Afgørelse om ingen VVM-pligt ved bygge- og anlægsprojekt på Hvidovrevejs Butikstorv

Miljøvurdering, Miljøgodkendelser, VVM og natur |

Sweco Danmark A/S har ansøgt Hvidovre Kommune om at træffe afgørelse efter miljøvurderingsloven om, hvorvidt ombygning og udvidelse af bebyggelsen på Hvidovrevejs Butikstorv er omfattet af miljøvurderingspligt.  Ansøgningen er indsendt på vegne af Ejendomsselskabet Heart K/S.

Byudviklingsprojektet er beliggende på Hvidovrevejs Butikstorv, Hvidovrevej 178-180. Ansøgningen omfatter opførelse af 9.971 m² nyt bygningsareal med tilhørende kælder på 1.038 m². Der bliver etableret i alt 86 lejligheder og nyt erhvervsareal på 393 m². Projektets maksimale bygningshøjde bliver 25 m. Bygge- og anlægsarbejdet forventes gennemført i perioden juni 2024 – februar 2027.

Byudviklingsområdet er omfattet af Lokalplan 144 Hvidovrevejs Butikstorv.

Hvidovre Kommune vurderer, at realisering af det ansøgte projekt ikke forventes at påvirke miljøet væsentligt. Projektet er derfor ikke omfattet af miljøvurderingspligt. Afgørelsen er truffet med hjemmel i miljøvurderingslovens § 21.

Du kan læse mere om det ansøgte projekt, om kommunens afgørelse og om lovgrundlaget i den vedlagte afgørelse længere nede på siden.

Hvis du har spørgsmål, kan du rette henvendelse til Center for Plan og Miljø på tlf. 36 39 36 39 eller e-mail miljo@hvidovre.dk.

Klagevejledning

Hvidovre Kommunes afgørelse kan påklages til Miljø- og Fødevareklagenævnet, jævnfør miljøvurderingsloven § 49. Klagefristen er 4 uger efter afgørelsen er meddelt. Klagen skal således indgives senest den 2. juli 2024. 

Du klager via Klageportalen, som du finder via www.naevneneshus.dk, www.borger.dk eller www.virk.dk. Du logger på Klageportalen med Mit-ID.

Du kan læse ansøgningen og afgørelsen ved at følge nedenstående link. Der er en klagevejledning nederst i afgørelsen. 

Info
Type
Offentliggørelse
calender Klagefrist
2. juli 2024