Sankthans ved Rebæk Sø med Love Shop

Maj |
Jens Unmack forsanger Love Shop Jens Unmack forsanger Love Shop

Igen i år inviterer Hvidovre Kommune sammen med tre foreninger til et stort gratis sankthans-arrangement ved Rebæk Sø den 23. juni. Det er Hvidovre Volleyball, Rebæk IF og spejderne fra Vigar Stammen, der er med til at få det store arrangement op at stå. Da sankthans falder på en søndag i år, er foreningerne klar med aktiviteter for børn og familier på pladsen allerede fra kl. 12. Kommunens officielle program starter kl. 15 med midsommertrold- og fe, efterfulgt af båltale og børnebål.

”Det store sankthans-arrangement ved Rebæk Sø er en lokal begivenhed, som jeg ligesom mange andre Hvidovre-borgere ser frem til hvert år. Her er det lykkedes at få skabt et arrangement, hvor vi kan mødes på tværs af generationer og baggrund og være sammen til en festlig eftermiddag og aften under åben himmel i et af vores fine parkområder ved Rebæk Sø. Jeg håber, at mange borgere vil have lyst til at komme og være med”, siger borgmester Anders Wolf Andresen, der selv holder aftenens båltale.

Det store musikalske hovednavn bliver det danske pop/rockband, Love Shop, som er turnéaktuelle med albummet ”Blues Europa”, og har Jens Unmack i spidsen som frontperson og forsanger, der også har en solokarriere sideløbende med deltagelsen i Love Shop. Love Shop blev dannet tilbage i 1986, og modtog i 1991 en dansk Grammy for bedste popudgivelse med albummet 1990, der bl.a. indeholder kæmpehittet ”En nat bliver det sommer”. Bandet holdt pause fra 2004-2009, men er siden vendt tilbage, og har senest udgivet albummet ”Blues Europa”, som de kommer til Rebæk Søpark med.

Eftermiddagen byder på en langt række aktiviteter for børn og familier bl.a. en EM-fodboldturnering, hoppeborg, DJ, ansigtsmaling, tryllekunstner og en børnebåltale.
Børnebålet tændes kl. 15.45.
Efter børnebålet er der stomp, DJ, panna (gadefodbold konkurrence), borgmester Anders Wolf Andresen holder aftenens båltale, Love Shop giver koncert, der synges midsommervise og bålet på Rebæk Sø tændes. Aftenen slutter med fyrværkeri ca. kl. 22.10.
De tre foreninger, der er medarrangører, Hvidovre Volleyball, Rebæk IF og spejdernes Vigar-stamme vil sælge mad og drikke ved arrangementet.

Skulle der blive afbrændingsforbud, vil der ikke blive tændt bål eller være mulighed for fyrværkeri.

Program:
12.00-15: Arrangementet starter med børneaktiviteter bl.a. åben scene, ansigtsmaling og tivoli.
Der vil være tombola, hoppeborge, Rebæk EM for børn, DJ, ballondyr og Tryllejan.
15:00: Kom og mød midsommertrolden og midsommerfeen.
15.45: Børnebåltale
15:50 Børnebål
16-19: Bl.a. Stomp, panna konkurrence og DJ.
20.25: Båltale v. Anders Wolf Andresen
20.30: Koncert med Love Shop
21.45: Midsommervisen og bål
22.10: Fyrværkerishow
22.30: Tak for i aften