Tilflyttere inviteres på gratis rundtur med bus

August |
Udsigt over Hvidovre Udsigt over Hvidovre

Lørdag den 28. september kl. 10-12 kan nye Hvidovre-borgere komme på rundtur med bus i deres nye kommune. Guide på turen er borgmester Anders Wolf Andresen, og turen går ud i byens forskellige hjørner og forbi forskellige tilbud og områder, der er gode at kende i hverdagen.

”Det er første gang, vi forsøger os med dette tilbud til nye borgere, og er man flyttet til Hvidovre inden for de sidste par år og måske endnu ikke har nået at komme så meget rundt i kommunen, så vil jeg opfordre til, at man tager med”, siger borgmesteren.

Der er plads til 60 deltagere på turen, og borgmesteren understreger, at alle, der opfatter sig selv som nytilflyttede borgere, er velkomne.

”Om man har boet her i 2 uger eller 3 år betyder ikke noget. Det her er et tilbud til dem, der gerne vil have et overblik over deres nye kommune og få en fornemmelse af, hvordan Hvidovre ser ud – også lidt længere væk fra ens eget nabolag”, siger han.

Vil man med på busturen, skal man sikre sig en gratis billet, som fås via HvidovreBibliotekernes hjemmeside hvidovrebib.dk. Busturen findes i arrangementskalenderen under Aktiviteter.