HvidovreBibliotekerne har fået ny hjemmeside

Juli |

Du kan nu gemme til din huskeliste med et nemt klik på hjertet ved siden af det materiale, du gerne vil låne på et tidspunkt, og med den nye brugerprofil har du fået overblik over både dine fysiske og digitale lån. Det er også blevet mere enkelt at søge, så du nu nemmere kan finde de nyeste krimier, eller se hvilke Blueray film, biblioteket har på hylderne.

Med den nye indgang til bibliotekernes aktiviteter finder du både HvidovreBibliotekernes mange arrangementer, men også vores brede tilbud af fællesskaber som læseklubber, strikcaféer og slægtsforskningscafé samt de fælles faciliteter som Podcast Laboratoriet.

Baggrunden for udskiftning af bibliotekernes hjemmeside er, at det gamle system ikke længere var tidssvarende i forhold til krav om sikkerhed og tilgængelighed.

Den nye hjemmeside er udviklet af foreningen Det Digitale Folkebibliotek, som landets biblioteker i fællesskab er medlem af. Du vil derfor møde samme design på andre folkebibliotekers hjemmesider. En fordel ved det fælles arbejde er, at du nu kan dele din huskeliste på tværs af bibliotekerne. Det betyder, at hvis du er bruger på biblioteker i andre kommuner, følger din huskeliste med rundt, når du logger på.