Mulighedernes Dag på TEC: Faglighed møder leg og læring

August |

Flymekaniker, lastvognsmekaniker, lufthavnsoperatør eller karrosseritekniker? Mulighederne er mange hos TEC Hvidovre, og torsdag den 29. august fik omkring 700 elever og lærlinge mulighed for at dykke ned i de forskellige erhvervsuddannelser.

Mulighedernes Dag på TEC er en dag fyldt med inspiration, faglige udfordringer og samarbejde, som gør det muligt for de studerende at udforske, lære og lege med hinandens fagområder.

Fra helikopterlanding på boldbanen, kodning af minirobotter, svejsekonkurrencer, manøvrebanekørsel i elbiler til en spændende flyopvisning – dagen bød på mange spændende indslag!

Mulighedernes Dag ikke blot en udstillingsplatform for de mange forskellige uddannelser på TEC – det er også en dag, hvor der er fokus på at styrke sammenholdet blandt eleverne. Elever og lærlinge underviser nemlig hinanden og deler viden og færdigheder på tværs af deres fagområder. Det skaber ikke kun en bedre forståelse for hinandens fag, men også en stærkere fællesskabsfølelse på skolen.

Med omkring 2.500 elever og lærlinge på afdelingen på Avedøre Holme er TEC en af de vigtigste samarbejdspartnere i Hvidovre Kommunes arbejde med at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse.

Hvidovre Kommunes indsats omfatter blandt andet erhvervspraktik, vejledningssamtaler og den årlige messe ’Mød en virksomhed’, hvor lokale virksomheder stiller op for at inspirere Hvidovres unge til fremtidens job- og uddannelsesmuligheder.

Målet er klart: At skabe dygtige unge mennesker, der kan finde løsninger med både hoved og hænder.