Fællesspisning, foredrag og tyrkisk musik

August |
portrætbillede af Aysan Kücükakin portrætbillede af Aysan Kücükakin

Hvidovre Integrations inviterer til fællesspisning, tyrkisk musik og et foredrag om, hvordan Hvidovre udviklede sig fra middelalderslandsby til modernes forstad. 

Arrangementet er for alle, der har lyst - og rådet opfordrer til, at man tager familien med til et socialt arrangement, hvor man kan spise sammen og møde andre Hvidovre-borgere.

Inden spisningen er der mulighed for at høre en lokalhistorisk ekspert fra Forstadsmuseet fortælle om Hvidovre og Avedøres udvikling fra middelalderslandsby til moderne forstad.

Menuen er chili con carne (kødet er halal) med ris, brød og salat. Bagefter bliver der serveret kaffe, te og lidt sødt. Det koster 50 kr. for voksne og halv pris for børn under 12 år at deltage.

Det musikalske indslag står den herboende tyrkisk-kurdiske musiker Aysan Kücükakin for, når han kommer og synger tyrkisk-kurdisk pop og folkemusik akkompagneret af trommer.

Program:
17:00 Dørene åbnes
17:40: Velkommen og oplæg ved Forstadsmuseet
18:00: Spisning begynder
18:15-19:00 Musikalsk liveoptræden ved Aysan Kücükakin
20:00 Tak for i aften

Arrangementet holdes i gårdhaven på Hvidovre Rådhus, Hvidovrevej 278, hvis det regner, vil det bliver rykket indendørs.

Tilmelding sker ved at indbetale til Hvidovre Integrationsråd på mobilepay på 3828qv senest mandag den 19. august. Det vil være muligt at købe ledige billetter ved indgangen.