Vejarbejde på bro ved Avedøre Holme

April |

Natten mellem onsdag den 24. april og torsdag den 25. april udfører Vejdirektoratet vedligeholdelsesarbejde på Sorterendebroen ved Avedøre i vestgående retning for at mindske ujævnheder i belægningen omkring en fuge, hvor der blev arbejdet sidste år. 

En fuld udbedring afventer nyt slidlag på strækningen, fordi man til den tid kan rette på vejens længdeprofil over en lidt længere strækning.

Vejdirektoratet forventer, at arbejdet kan medføre kortvarige kødannelser for trafikanterne, og derfor bør trafikanter planlægge deres rute og holde sig orienteret om kødannelse på Trafikinfo.dk.

 

Sådan foregår arbejdet

Entreprenøren arbejder i tidsrummet fra kl. 19.30 onsdag aften til torsdag morgen kl. 05.00.

I tidsrummet indtil kl. 23.30 opretholdes to åbne spor, mens der i tidsrummet fra kl. 23.30 til kl. 05.00 opretholdes et åbent spor.

Entreprenøren arbejder etapevis på tværs af vejen. Først bliver belægningen fræset, og efterfølgende bliver der udlagt en tynd overfladeforsegling.

Arbejdet betyder, at der kun vil være passage i henholdsvis to og et spor ved arbejdsstedet med hastighedsnedsættelse til 50 km/t.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet kan medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på vejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk