Sommertræf 2024: Sæt grøn strøm til Hvidovre

juni |

Den 4. september 2024 står Hvidovre Kommune klar til at sætte grøn strøm til byens erhvervsliv med årets største netværksbegivenhed, Sommertræf 2024.

Med et stærkt fokus på den grønne omstilling og dens betydning for lokale virksomheder, inviteres alle Hvidovres erhvervsdrivende til en eftermiddag fyldt med inspiration, netværk og konkrete løsninger på Nordlund Vingård.

- Jeg håber, at rigtig mange virksomheder vil deltage i årets Sommertræf. Jeg sætter stor pris på at møde de lokale erhvervsdrivende og høre deres oplevelse af vores by og erhvervsservice, og Sommertræffet er en oplagt ramme for en uformel dialog, siger borgmester Anders Wolf Andresen.

Grøn omstilling på dagsordenen

Til årets Sommertræf vil borgmester Anders Wolf Andresen og kommunaldirektør Jakob Thune præsentere Hvidovres ambitiøse plan om at blive klimaneutrale inden 2045. Denne indsats vil ikke kun påvirke kommunens egne aktiviteter, men åbner også for nye muligheder og støtte til byens virksomheder i deres grønne omstilling.

En af dagens højdepunkter bliver Dansk Erhvervs præsentation af 15 anbefalinger til, hvordan erhvervslivet kan integrere grøn strøm i deres drift. Anbefalingerne skal hjælpe virksomheder til nemmere at overgå til grøn energi og dermed reducere deres CO2-aftryk.

Inspirationen fortsætter med cases fra lokale virksomheder, der allerede har taget store skridt mod en grønnere drift. Deltagerne kan fx blive klogere på Danmarks første energifællesskab fra Avedøre, hvor virksomheder og borgere samarbejder om at producere og dele vedvarende energi. Derudover kan du høre mere om virksomheder på Avedøre Holme, der har ambitioner om at blive selvforsynende med vedvarende energi.

Netværk og samarbejde

Sommertræf 2024 er også en enestående mulighed for netværk. Deltagerne får chancen for at møde og udveksle erfaringer med en bred vifte af virksomheder, politikere, medlemmer af Hvidovre Erhvervsnetværk og repræsentanter fra Erhvervshus Hovedstaden.

Arrangementet afholdes på den smukke Nordlund Vingård i Hvidovre, og finder sted fra kl. 15:00 til 17:00.

Alle Hvidovres virksomheder er velkomne til at deltage, men det kræver tilmelding.

Du kan læse mere og tilmelde dig Sommertræffet her

Sidste år deltog over 150 lokale virksomheder.