Saml kollegaerne til årets festlige firmaløb

April |
Stemningsbillede fra Holmestafetten 2023, hvor man ser deltagerne slappe af og spise i målområdet. Stemningsbillede fra Holmestafetten 2023, hvor man ser deltagerne slappe af og spise i målområdet.

Skal du have nogle sjove og aktive timer med dine kollegaer? Så kom og vær med, når årets udgave af det festlige firmaløb Holmestafetten løber af stablen tirsdag den 14. maj kl. 17.00.

Arrangementet er for alle arbejdspladser i Hvidovre Kommune, og sidste år var der over 700 deltagere, der gik eller løb den 3,7 km lange rute.

Startskuddet lyder fra TEC på Avedøre Holme, og dagen igennem vil der være hyggelig musik og loungestemning på pladsen, og der er mulighed for at hygge sig både udenfor og i TEC’s kantine og haller. Her kan du bl.a. tage en selfie i TEC’s helikopter, prøve gocart eller få en gratis massage.

Arrangementet er nemlig meget mere end bare motion. Det er en festlig eftermiddag i kammeratskabets tegn med mad, musik og hygge med gode kolleger. Så selv hvis du ikke er aktiv deltager, er du mere end velkommen til at støtte dine kolleger fra sidelinjen.

Der er baristakaffe, te og kokostop til alle deltagere og mulighed for at købe vand, sodavand og øl på pladsen.

Som altid kan du ved tilmelding tilkøbe en velsmagende sandwich og müslibar fra R Bakery, men som noget nyt kan du i år også tilkøbe en lækker picnicpose fra Meyers til tre personer.

Derudover venter der præmier til de tre bedste hold i hver gruppe (mænd, kvinder og mixhold), samt spændende sponsorpræmier, der bliver trukket blandt alle deltagere.

Holmestafetten arrangeres i et samarbejde mellem Hvidovre Kommune, Hvidovre Atletik & Motion og TEC, og det er åbent for både private virksomheder og kommunens ansatte.

Løbet blev første gang afholdt tilbage i 2003 og har udviklet sig til en populær tradition blandt Hvidovres virksomheder – både hos dem, der stiller med deltagere, og hos dem, der støtter med præmier og udstyr.  

Tilmeldingsfristen er torsdag den 25. april, så skynd dig at tilmelde dig og dine kolleger til årets Holmestafet!

Du kan læse mere om arrangementet, se rutekort og tilmelde dig her

 

  • Dato og tid:Tirsdag den 14. maj 2024 kl. 17.00.
  • Sted:TEC Hvidovre, Stamholmen 215, 2650, ved kantinen.
  • Rute:Ruten er på cirka 3,75 km.