Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Genbrugspladsen åbner igen for private – der hentes stadig madaffald/restaffald hos alle

Fra tirsdag den 31. marts åbner genbrugspladsen igen med normale åbningstider.
24. marts 2020

Fra tirsdag den 31. marts kl. 10 er det igen muligt for private at benytte genbrugspladsen i Hvidovre. Der må dog maks være 10 køretøjer på pladsen samtidig. Det er indtil videre ikke muligt at benytte døgnåben genbrugsplads, ligesom man ikke kan aflevere effekter til Genbrugshallen. Læs mere her: https://www.a-r-c.dk/privat/coronavirus

Der bliver stadig hentet madaffald/restaffald hos Hvidovres borgere, men der kan være ændringer i forhold til afhentningsdag og tidspunkt. 
Vi tager ikke længere ekstra sække med restaffald med, medmindre den ekstra sæk er bestilt som festsæk. 

Derimod bliver genbrugsbeholdere med plads til plast, papir, glas, metal og pap ikke tømt i øjeblikket. Der bliver heller ikke indsamlet haveafflad og storskrald.

Hvidovre Kommune og Amager Ressource Center opfordrer til, at man ikke bruger sin container, der er til madaffald/restaffald, til andre typer affald. I stedet er det mest optimale, at man for en tid opbevarer det affald, der ikke er dagrenovation i/ved egen bolig, indtil affaldshåndteringen igen kører på fuld kraft. På det tidspunkt sørger Hvidovre Kommune for at få afhentet alt affald hos borgerne, så man ikke selv skal køre på genbrugspladsen med overskydende affald.

Nogle af kommunens renovationsmedarbejdere er ikke på arbejde på grund af coronasituationen. For at alle borgere kan få hentet madaffald og restaffald som normalt, beder Hvidovre Kommune borgerne om at sætte deres affaldscontainer ud til vejen, så der arbejdsmæssigt spares tid. 

Fakta: Få sms om affaldsafhentning

Det er vigtigt, at du som borger tilmelder dig kommunens sms-service. Kommunens sms-service informerer om, hvornår der bliver hentet affald i de forskellige affaldsfraktioner. Som borger vil du i øjeblikket opleve, at der kommer sms-besked om afhentning af mad- og restaffald. Når de øvrige indsamlingsordninger atter er oppe at køre, får du direkte besked via kommunens sms-service eller via kommunens hjemmeside.

Tilmelding til kommunens sms-service sker på www.hvidovre.dk/affald og her vil du også kunne få informationer om den aktuelle affaldssituation.

 

Følg med i nyhederne og driftssituationen på affaldsområdet her