Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Det kan du lave i vinterferien med børn

Uge 7 byder på luftakrobatik, silk clay workshop og gratis svømmedage for skolebørn.
3. februar 2020

I vinterferien er der som altid en masse gode tilbud til børn og børnefamilier i Hvidovre.

Skolebørn svømmer som sædvanligt gratis i både Frihedens Idrætscenter og Avedøre Idrætscenter fra mandag til fredag i uge 7.
I Frihedens Idrætscenter svømmer skolebørn gratis fra kl. 11-15 på hverdagene i vinterferien, hvis de medbringer sundhedskort, der viser, de bor i Hvidovre. Se mere her:
https://fic.hvidovre.dk/svoemmehallen/aabningstider/Aabningstider-%20paa-ferie-og-helligdage
I Avedøre Idrætscenters svømmehal svømmer skolebørn (fra 7 år) fra Hvidovre gratis fra kl. 9-14.30 alle hverdage i vinterferien. For at få feriepas til at svømme gratis hele ugen, skal man medbringe sundhedskort første dag, så får man lavet et kort, man kan bruge resten af ugen. Læs mere her (feriekort):
https://aic.hvidovre.dk/svoemmehal/priser

Bibliotekerne
Bibliotekerne har åbent hele ugen, og der er flere aktiviteter målrettet børn og familier, fx kan du komme til silk clay workshop i værkstedet på Avedøre Bibliotek og Kulturhus både den 11. og 12. februar fra kl. 14-16.30 og bl.a. lave køleskabsmagneter og figurer. Vinterferie-ugen byder også på en koncert for børn på Hovedbiblioteket, hvor Stine Michel Duo spiller den 11.2. fra kl. 11-11.40. Der er gratis børnebif for børn fra 3 år i Kometen den 12. februar kl. 10-10.30, og børn fra 8 år og op kan prøve virtual reality i salen på Avedøre Bibliotek og Kulturhus den 10. februar kl. 14-16.
Se bibliotekernes arrangementer her:
https://www.hvidovrebib.dk/arrangementer

Cirkusmuseet
Som tidligere år har Cirkusmuseet et større vinterferie-program. I år kan du bl.a. opleve det museets selv betegner som artister fra øverste hylde, når Skating Ernestos optræder med luftakrobatik, klovnerier og et rulleskøjtenummer. Du kan opleve Veronica og Paolo Ernesto og deres søn Daniel som jonglør fra 10.-14. februar kl. 11. Billetter á 20 kroner kan købe via museets hjemmeside.
På Cirkusmuseet kan du også se en ny udstilling om Cirkus Arena med bl.a. smukke kostumer i anledning af Arenas 65 år.
Begge søndage i vinterferien fra 11-12.30 og fra mandag til fredag i både uge 7 og 8 fra kl. 12.30-14.30 kan du selv svinge dig i trapezen, når der er cirkusleg i Fægtesalen. Og så kan du slippe kreativiteten løs i det kreative værksted alle dage i åbningstiden. Læs mere og bestil evt. billetter til forestilling med Skating Ernestos her:
https://cirkusmuseet.dk/nyheder/cirkus-i-vinterferien/