Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Elever og forældre inviteres til informationsaften om 10. klasse

16. januar 2020

Alle 9. klasse-elever i Hvidovre og deres forældre er inviteret til en informationsaften om 10. klasse tirsdag den 21. januar 2020 fra kl. 17.00.

Mødet afholdes på Hvidovre Ungdomsskole, Bødkerporten 1b, dør 1R. Der er indgang fra skolegården.

- og altså ikke på Engstrandskolen, som det fremgik af den invitation, der tidligere er sendt ud.

10. klassecentret bliver efter sommerferien flyttet fra Engstrandskolen og lagt sammen med Hvidovre Ungdomsskole. Baggrunden for beslutningen er et ønske om at styrke Hvidovre Kommunes 10. klassetilbud og skabe endnu bedre rammer for, at de unge sikres en god indgang til voksenlivet. På informationsaftenen kan de unge og deres forældre høre mere om, hvad det nye 10. klassetilbud indeholder.