Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Ordblindemesse i Kometen

11. november 2019

At leve med ordblindhed kan være en udfordring for både børn, unge og voksne. Men der er heldigvis meget hjælp at hente, så hverdagen bliver lettere. Kom og hør om muligheder og erfaringer fra oplægsholderne, og stil spørgsmål om hvad som helst på de mange stande. Mød Bubber og lær, hvordan hjernen fungerer under læsning. Få en snak med skaberne af CD-Ord og SubReader og hør om kommunens tiltag på ordblindeområdet.

Messen finder sted den 14. november kl. 14.30-20.15 i Kometen. Billetter på www.hvidovrebib.dk. Find program og liste over deltagende virksomheder og organisationer her: www.hvidovrebib.dk/nyheder/kort-nyt/ordblindemesse-folder.