Dialog og høring om Hvidovres nye kultur- og fritidspolitik

20. november 2019

Den 14. august afholdte Hvidovre Kommune borgermøde og offentlig workshop om kommunens kommende Kultur- og Fritidspolitik i Frihedens Idrætscenter. Mødet gav plads til gode snakke og inspirerende debatter om fremtidens kultur- og fritidsliv i Hvidovre, og de fremmødte deltagere fik mulighed for at byde ind med forslag og ideer til politikken.  

Hvidovre Kommune kan nu præsentere et udkast til en ny kultur- og fritidspolitik, der blandt andet er blevet til på baggrund af borgerbidragene.

Du kan finde og læse udkastet til politikken på www.mithvidovre.dk/politik. Kommentarer og høringssvar kan indsendes til kof@hvidovre.dk til og med den 6. januar 2020. Du kan også skrive en kommentar på Hvidovre Kommunes Facebookside: www.facebook.com/hvidovrekommune.

Udkastet til den nye kultur- og fritidspolitik vil desuden blive præsenteret på et borgermøde onsdag den 4. december kl. 19:00-21:00 på Hvidovre Hovedbibliotek. På mødet får du mulighed for at diskutere udkastet med medlemmerne af Hvidovre Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

Se invitationen til borgermødet.