Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Dialog og høring om Hvidovres nye kultur- og fritidspolitik

20. november 2019

Den 14. august afholdte Hvidovre Kommune borgermøde og offentlig workshop om kommunens kommende Kultur- og Fritidspolitik i Frihedens Idrætscenter. Mødet gav plads til gode snakke og inspirerende debatter om fremtidens kultur- og fritidsliv i Hvidovre, og de fremmødte deltagere fik mulighed for at byde ind med forslag og ideer til politikken.  

Hvidovre Kommune kan nu præsentere et udkast til en ny kultur- og fritidspolitik, der blandt andet er blevet til på baggrund af borgerbidragene.

Du kan finde og læse udkastet til politikken på www.mithvidovre.dk/politik. Kommentarer og høringssvar kan indsendes til kof@hvidovre.dk til og med den 6. januar 2020. Du kan også skrive en kommentar på Hvidovre Kommunes Facebookside: www.facebook.com/hvidovrekommune.

Udkastet til den nye kultur- og fritidspolitik vil desuden blive præsenteret på et borgermøde onsdag den 4. december kl. 19:00-21:00 på Hvidovre Hovedbibliotek. På mødet får du mulighed for at diskutere udkastet med medlemmerne af Hvidovre Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

Se invitationen til borgermødet.