Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Fokus på indbrud

Den mørke tid er indbrudstid, og derfor kan du får gode råd til at sikre din bolig mod indbrud og forebygge indbrud med bl.a. Nabohjælp.
12. november 2019

Den mørke tid er indbrudstid, og derfor er Københavns Vestegns Politi i øjeblikket rundt i kommunerne med gode råd til, hvordan du bedst sikrer dig mod indbrud.
 - Lys skræmmer tyven væk, for så kan tyven ikke arbejde uset. Simple tænd/sluk ure, som tænder lys i mørket kan få tyven til at gå uden om din bolig. Og har du ikke allerede tænd/sluk ure, så besøg os, når vi i de kommende uger kommer rundt med Operation Mørketid - så giver vi et til de første 70 borgere i hver kommune, siger Per Hedemann fra Københavns Vestegns Politi.
Du kan møde din lokale betjent til Operation Mørketid i Frihedens Butikscenter på centertorvet ved Føtex onsdag den 20. november mellem kl. 15 og 18.
Også Det kriminalpræventive Råd har i øjeblikket en kampagne sammen med Bo Trygt. Kampagnen skal forebygge indbrud i den mørke tid. Rådet opfordrer i en ny kampagne, borgere til at hente Nabohjælps appen, og bruge den til sammen med dine naboer at være hinandens øjne i den mørke tid. Med Nabohjælps appen kan du se, hvem af dine naboer, der nabohjælper og advare andre eller selv blive advaret, når der har været indbrud eller indbrudsforsøg. I kan også via appen aftale feriehjælp og koordinere en fælles indsats mod indbrud.
Det er Det kriminalpræventive Råd, der står bag Nabohjælps appen, der kan hentes, der hvor du henter dine apps.

Læs mere om Nabohjælp/Bo Trygt

Læs mere om Operation Mørketid