Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Møder i Kommunalbestyrelsen tirsdag og onsdag

28. oktober 2019

Der er ordinært møde i Kommunalbestyrelsen tirsdag aften d. 29. oktober, og den 30. oktober er der ekstraordinært møde, hvor forslagene til kommunens budget for årene 2020-2023 bliver behandlet. Budgettet plejer at være aftalt i midten af oktober, men i år er processen blevet udskudt i landets kommuner, og fristen er blevet rykket til 5. november.

Du kan som altid se dagsorden for de politiske møder her på hjemmesiden, og du kan også følge med i mødet hjemmefra, når det går i gang kl. 18, via vores live stream.