Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Søg legater og fonde

Til december uddeler Hvidovre Kommunes Jubilæumslegat og Hvidovre Tekniske Skoles Fond legatportioner. Du kan søge indtil den 15. november.
22. oktober 2019
Målgruppen er bl.a. unge under uddannelse. På www.hvidovre.dk under Familie, børn og unge/Unge/Legater kan du se, hvilke kriterier, du skal opfylde for at komme i betragtning til legatportionerne samt finde yderligere oplysninger og ansøgningsskemaer. Du kan også hente ansøgningsskemaet i Borgerservice på Rådhuset. Det udfyldte ansøgningsskema kan sendes til Hvidovre Kommune via Digital Post, sikker mail til hvidovre@hvidovre.dk eller pr brev. Du kan også aflevere det personligt på rådhuset i Center for Politik og Ledelse. Vi skal modtage ansøgningen senest den 15. november 2019.