Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Ændrede tømmedage for dagrenovation

7. oktober 2019

Fra mandag den 14. oktober 2019 ændres tømmedagene for dagrenovation. Fra søndag den 13. oktober 2019 kan du se den nye tømmedag for din adresse på www.hvidovre.dk/affald under ”Affaldskalender og affaldsordninger på min adresse”. Her kan du også printe en ny affaldskalender. Hvis du er tilmeldt beskedservice, vil du automatisk få sms eller mail inden tømning – helt som du plejer. Hvis du ikke er tilmeldt beskedservice, kan du tilmelde dig på www.hvidovre.dk/affald eller i vores gratis app ”Affaldsportal”.

På grund af omlægningen vil det i uge 42 kunne forekomme, at der går mere end 7 dage mellem tømningerne. Hvis du i uge 42 har mere affald, end der kan være i din beholder/sæk, kan du sætte en ekstra sæk ved siden af. Så bliver den også taget med. Adresser med mere end 8 dage mellem tømningerne vil få en ekstraordinær tømning, for at der ikke går for lang tid mellem tømningerne. Plan for ekstratømninger annonceres på www.hvidovre.dk/affald.