Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Kom til Frivillig Fredag den 27. september

Årets "Frivillig Fredag" løber af stablen den 27. september kl. 16 på Risbjerggård
23. september 2019

De frivillige i Hvidovre Kommune fejres i år under mottoet ”Vil du med?” Festlighederne finder sted fredag den 27. september kl. 16.00 til 18.00 på Risbjerggård, og alle er hjerteligt velkomne. Der bliver festlig musikalsk underholdning og tale af borgmester Helle Adelborg. Der vil være stande bemandet af foreninger/klubber, som mangler frivillige.

Bl.a. søger Red Barnet Plan frivillige til at hjælpe børn med at blive en del af et fællesskab ved at tilbyde en aktiv fritid, og Ældre Sagen søger besøgsvenner til ældre borgere, hjælpere til torsdagsforedragene otte eftermiddage om året samt frivillige til at dele foreningens blad ud til medlemmerne.

Hvidovre Amatørscene søger frivillige til alle opgaver ved et teater fra skuespillere, over kostumer og sminke, lys og lyd til gulvvask og alt indimellem.

Til Frivillig Fredag-arrangementet vil der som altid blive budt på Det Hvidovreianske Kage- og kagebord serveret af oplagte medlemmer fra Kommunalbestyrelsen.

Kom og få en hyggelig eftermiddag, få talt med de andre gæster og læg endelig turen forbi foreningernes borde.