Forbliv røgfri café i Sundhedscentret

30. september 2019

Er du tidligere ryger, og har du brug for støtte til at forblive røgfri? Eller er du bekymret for tilbagefald, og har brug for at komme på rette spor igen? Der afholdes Forbliv Røgfri-café hver første mandag i måneden kl. 16.30 -17.30 i Sundhedscentret.

  • Få en uforpligtende samtale med vores rygestoprådgiver.
  • Udover støtte og rådgivning om rygestop, kan du også få vejledning om fx udtrapningen af rygestopmedicin og nikotinprodukter eller få målt din kulilteværdi.
  • Mød andre, der også gerne vil forblive røgfri over en kop kaffe eller te.

Tilmelding er ikke nødvendig. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lotte Mortensen, rygestoprådgiver på tlf. 22810619 eller på skrive en mail til sundhedscentret på sundhedscenter@hvidovre.dk.