Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Infomøder og workshops for udlændinge hos Vestegnens Sprog- & Kompetencecenter

26. august 2019

Vestegnens Sprog- & Kompetencecenter (VSK) inviterer i efteråret 2019 til gratis informationsmøder og workshops for udenlandske borgere. Arrangementerne er for alle interesserede og handler om fx jobsøgning, uddannelse og det danske samfund med emner som ”Sådan laver du et godt CV”, ”Stress og mental sundhed” og ”Få et netværk i Danmark”.

Alle oplæg vil være med fagpersoner på området og på let et forståeligt dansk, evt. oversat til engelsk, hvis det er nødvendigt. Det er gratis at deltage, men man skal tilmelde sig de enkelte arrangementer på: www.vestegnenssprogcenter.dk/events. Her kan du også få et overblik over efterårets arrangementer, som alle foregår på en af VSK’s adresser i Glostrup, Ballerup og Amager.