Udbud af den private hjemmehjælp

28. maj 2019

Kommunalbestyrelsen har den 9. oktober 2018 besluttet, at der fremover kun skal være én privat leverandør af praktisk hjælp og personlig pleje i Hvidovre Kommune. Derfor pågår der netop nu en udbudsproces omkring den private hjemmehjælp. Udbuddet betyder, at de borgere, der i dag bruger en privat leverandør af hjemmehjælp, muligvis skal have en anden leverandør. Ændringen af leverandør vil tidligst ske fra den 1. december 2019.

De borgere, der får praktisk hjælp og personlig pleje af privat leverandør, har fået besked fra kommunen, og de vil få mere information, når det er afgjort, hvilken leverandør, der vinder udbuddet. Dette vil ske tidligst i september 2019. Efter udbuddet kan borgerne enten vælge den kommende private leverandør eller Hjemmeplejen i Hvidovre Kommune.

Vi bestræber os på, at et eventuelt skift af leverandør kommer til at mærkes mindst muligt, og der vil ikke blive nogen afbrydelser i hjemmehjælpen.

Er du bruger af privat hjemmehjælp, og har du spørgsmål til den mulige kommende ændring, er du velkommen til at ringe til Visitationen på 3639 2880 i tidsrummet kl. 8.30-10.30 mandag til fredag.