Nye telefontider i Visitationen

8. april 2019

Visitationen i Center for Sundhed og Ældre ændrer fra og med mandag den 8. april 2019 deres åbningstider for telefonisk henvendelse. De nye telefoniske åbningstider i Visitationen er kl. 8.30-10.30 alle hverdage. Når man ringer til Visitationen, vil man få en række valgmuligheder og ved brug af tasterne på sin telefon, kan man komme i kontakt med den rette medarbejder.

Ændringerne skyldes, at Hvidovre Kommune ønsker at skabe bedre muligheder for, at borgerne kan komme i kontakt med medarbejderne i Visitationen. Alle medarbejderne vil fremover være tilgængelige i dette tidsrum og borgerne vil opleve, at deres henvendelse bliver håndteret mere effektivt og målrettet.

Visitationen kan kontaktes mandag til fredag på telefonnummer 36392880 i tidsrummet kl. 8.30-10.30.