Pensionistudflugterne 2019 går til Odsherred

Hvidovre Kommunes pensionistudflugter går i år til Lyngkroen i det smukke Odsherred
13. februar 2019
Mødetid på udflugtsdagene er kl. 9 ved Claus ­Petersens Allé, bag rådhuset. Herfra køres der kl. 9.15 mod Lyngkroen, hvor der er middag, hyggemusik og mulighed for en svingom eller en gåtur.

Menu

Gammeldags oksesteg med kartofler og tilbehør. 
Hjemmelavet citronfromage. En genstand efter eget valg (øl, vand, vin). 
Kaffe og lagkage. 

Pris

200 kr. pr. person.

Udflugtsdatoer

6. maj 14. maj
16. maj 21. maj
23. maj 27. maj
29. maj 4. juni

Der vil være liftbus med på dagene den 16.-27. maj, hvor pensionister fra kommunens daghjem vil deltage. 
Husk, at der på turene kun kan deltage folke- og førtidspensionister med fast bopæl i Hvidovre. 

Telefon-billetsalg kun for bevægelseshæmmede

Det Frivillige Ældrearbejde og Ældrerådet holder telefon-billetsalg for bevægelseshæmmede. Det er muligt at ringe og bestille billet den 11. marts og den 13. marts, begge dage kl. 10-12. 
Ring på 61 33 37 08 eller 36 49 69 66. Husk, at dette billetsalg udelukkende er for hjemmeboende borgere med nedsat bevægelse, og som har brug for at have rollator, stok mv. med på udflugtsdagen. Betaling kan ske ved overførsel via netbank eller MobilePay.

Billetsalg i Kometen (Medborgersalen) 

– også med MobilePay
Billetsalget foregår i Kometen (Medborgersalen) onsdag den 3. april kl. 10-12. Dørene åbnes kl. 9. Der vil være mulighed for at få en kop kaffe i ventetiden. Legitimation skal forevises, og man kan kun deltage i én udflugt. Gyldig legitimation er pensionistkortet eller sundhedskortet. Der kan maks. købes 4 billetter pr. person, og der skal kunne fremvises gyldig legitimation for alle 4 billetter. Der kan betales kontant eller med MobilePay ved billetsalget.

Bemærk: Billetter kan ikke ombyttes eller refunderes! 
Skulle der være billetter tilovers, vil disse kunne købes på rådhuset i Borgerservice fra den 4. april. Husk gyldig legitimation (pensionistkort eller sundhedskort).