Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Få del i Hvidovre Kommunes sundhedspulje

Hvidovre Kommunes Sundhedspulje på 283.074 kroner kan nu søges.
16. januar 2019

Nu er det muligt at søge penge i Hvidovre Kommunes sundhedspulje. Som der er tradition for, har Kommunalbestyrelsen i Hvidovre Kommune afsat midler til en sundhedspulje, som skal være med til at støtte initiativer, der fremmer sundhed for borgerne.

Det er kommunens Ældre- og Sundhedsudvalg, som uddeler pengene fra Sundhedspuljen. I alt er der i alt 283.074 kroner til sundhedspuljen.

Man kan få del i puljen ved at sende en ansøgning til Hvidovre Sundhedscenter inden 8. februar 2019. Læs mere her