Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Drop in mindfulness

Drop in mindfulness i Sundhedscentret - hold begynder den 29. januar 2019
14. januar 2019
Tilbuddet henvender sig til voksne borgere i Hvidovre Kommune, som har eller har haft en kræftsygdom, samt nærmeste pårørende til kræftsyge. Du introduceres til principper i mindfulness og træner evnen til at være til stede i nuet gennem opmærksomhedsøvelser og guidede meditationer. Mindfulness kan bidrage til øget fysisk og psykisk velvære og reducere den angst og stress, der kan følge med, når manhar en kræftdiagnose, eller når man er pårørende til en kræftsyg.

Drop in Mindfulness begynder den 29. januar 2019.

• Der er plads til 15 deltagere pr. gang på holdet, som ledes af en mindfulness-instruktør
• Det foregår tirsdage i perioden: 29. januar – 4. juni 2019 kl. 16.30 - 18.00
• Holdet er åbent, og du kan deltage de dage, der passer dig bedst
• Tilmelding nødvendig på: www.sundhedscentret.nemtilmeld.dk eller ved at kontakte Hvidovre Sundhedscenter på tlf. 36 39 37 37