Ny sæson Ældreliv Hvidovre

28. januar 2019

Få inspiration, viden og redskaber til at løse nogle af de udfordringer, du kan møde, når du bliver ældre. Hvidovre Kommunes populære kurser tackler blandt andet spørgsmål om, hvordan man skaber og fastholder en sund hverdag og sikrer tryghed i hjemmet. Som noget nyt kan Ældreliv Hvidovre byde velkommen til en lokal advokat, Janne Køster, der vil holde oplæg om juridiske forhold, herunder arveret, testamenter og fuldmagter. Janne er en kendt oplægsholder i kommunen, og har bl.a. gennem en årrække undervist nybagte mødre og fædre på kurset ’Familieliv Hvidovre’.

Holdene består af fire kursusgange. Vælg det hold, der passer dig bedst:

Hold 1: Fire torsdage med start d. 21. februar kl. 10-14.
Hold 2: Fire tirsdage med start d. 19. marts kl. 10-14.
Hold 3: Fire onsdage med start d. 8. maj kl. 13-17.

Kursusgangene kan ikke tages enkeltvis, og tilmeldingen gælder derfor hele kursusrækken. Pårørende er velkomne, og skal også tilmeldes. Det er gratis at deltage, og der vil være en let forplejning på kurserne. Man skal selv transportere sig til kurset.

Du kan tilmelde dig via www.sundhedscentret.nemtilmeld.dk eller på tlf.nr.: 3639 3737 til Sundhedscentret. Se lokaliteter for de enkelte kursusgange på tilmeldingssiden.

Du kan læse mere om Ældreliv Hvidovre på www.sundhedscenter.hvidovre.dk.