Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Biblioteket lukket for voksne i 8 dage

4. december 2018

Hovedbibliotekets voksenafdeling skal have nye reoler. Det betyder, at der er lukket for adgang til afdelingen (inkl. studierum, pc’erne, avislæsesal og alle materialerne) fra søndag d. 9.12 - mandag d. 17.12. Det vil ikke være muligt at låne voksenmaterialer i perioden. I samme periode er der også lukket for det selvbetjente bibliotek.

Der vil være mulighed for at læse aviser mm. et andet sted i biblioteket i perioden. Og man kan bruge pc’erne i børnebiblioteket – dog tidsbegrænset.

Du kan læse mere på vores hjemmeside: www.hvidovrebib.dk.