Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Affaldskalender 2019

21. december 2018

Du kan nu se og printe en kalender med dine afhentningsdage for 2019 på hvidovre.dk/affald, under ”Affaldskalender og affaldsordninger på min adresse”.

Indtast din adresse og se:

  • afhentningsdage for dine affaldsordninger
  • til hvilke datoer du kan bestille flishugning og afhentning af trærødder/stammer
  • hvilke uger du kan aflevere farligt affald hos Miljøbilen
  • hvornår Genbrugshallen på Høvedstensvej 43 er åben

På hvidovre.dk/affald kan du læse mere om de enkelte affaldsordninger, fx om sortering af affaldet, frist for bestilling af flishugning og afhentning af trærødder/stammer, og se Miljøbilens stoppesteder.

På hvidovre.dk/affald under ”App og besked-service” kan du hente vores app Affaldsportal og tilmelde dig beskedservice for en eller flere af dine affaldsordninger, så du får en email eller sms inden afhentningsdagen.

Læs mere på www.hvidovre.dk/affald.