Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Jul ved Hvidovre Rådhus den 2. december

19. november 2018

Vi tænder juletræet og julelysene ved rådhuset med julehygge og aktiviteter for store og små - både ude og inde.

Juletræet tændes kl. 16.30 af borgmester Helle Adelborg. Juletræet på Hvidovre Torv tændes kl. 16.45.

 

Program


Hovedbiblioteket

Kl. 10-16.20: Julehygge på Hovedbiblioteket med godter, juleklip og musik med sækkepiber og elever fra Hvidovre Musikskole. 
Kl. 13-15: Juledamens værksted med Karen Marie. Tag dine børn med på juledamens værksted, og brug nogle timer på at lave søde små julelandskaber og ophæng samt snemænd, juletræer og fine engle.

Kometen

Kl. 13-17: Foreningernes julemarked

Rådhuset

Kl. 14.30-16.20: Åbent Hus med aktiviteter og stande: "Historier i høet", smagsprøver fra Oceanets køkken, Cykelby Hvidovre, hils på borgmesteren, skattejagt, Ønsketræet - hjælp udsatte børn, køb en anderledes julegave hos Forstadsmuseet, sjov med affald og genbrug, se rådhusets fineste rum og ny udsigten fra 5. sal.

På ”rådhuspladsen”

Kl. 14.30 – 17.00: Se film og køb kaffe hos Teater Vestvolden, prøv ponytræk v. Hvidovre-Avedøre Rideklub, køb juletræer, glögg og æbleskiver hos Hvidovrespejderne, sid i en brandbil fra Hovedstadens Beredskab, se pap-skraldebilen, prøv en tur på kælkebakken og mød julemanden og hans nisser fra Teater Rødderne til duften af brændte mandler. 

På scenen:

Kl. 16.00: Gungehusskolens kor
Kl. 16.30: Juletræet tændes af borgmesteren
Kl. 16.40: Melissa & Victoria fra børne MGP 2018