Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Mange nye og kortere sagsbehandlingsfrister

1. oktober 2018
Når du skriver digitalt til Hvidovre Kommune, kvitterer vi straks ved modtagelsen. Indenfor syv arbejdsdage får du enten svar på din henvendelse eller vejledning om, hvornår du kan forvente svar fra os. På det sociale område skal kommunalbestyrelsen desuden fastsætte sagsbehandlingsfrister.

Kommunalbestyrelsen har tirsdag den 25. september 2018 godkendt sagsbehandlingsfrister på det sociale område. I denne forbindelse er ingen sagsbehandlingsfrister blevet længere – mange sagsbehandlingsfrister er derimod blevet kortere.

Sagsbehandlingsfristerne findes på Hvidovre.dk/Hvidovre under ”Sagsbehandlingsfrister”. Klik her (åbner nyt vindue)