Kom til folkemøde om trafikstøj

17. september 2018

Er du plaget af trafikstøj i dit hus eller lejlighed, og har du lyst til at give dine input til, hvordan støjen kan mindskes? Så kom til folkemøde om trafikstøj den 1. oktober kl. 14.30-19.00.

Alle borgere på Vestegnen er inviteret til en dag med fokus på trafikstøj. På mødet deltager både kommunalpolitikere fra omegnskommunerne, folketingspolitikere samt en række eksperter på området. Der er også mulighed for at blive klogere på støjgener og møde nogle af de virksomheder, der arbejder med løsninger til mindre trafikstøj i boliger.

Folkemøde om trafikstøj foregår hos Gate21, Liljens Kvarter 2 i Albertslund. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding, og der er begrænset antal pladser. Du er velkommen til at deltage, selvom du ikke kan nå starten af programmet. Se det fulde program og tilmeld dig via: www.gate21.dk/kalender (rul ned og find arrangementet i kalenderen).