Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Få støtte til at fastholde dit rygestop

20. september 2018
Er du blevet røgfri, og synes det er svært? Så har du nu mulighed for at få støtte og hjælp i åben rygestop rådgivning i Hvidovre Sundhedscenter. Der er åbent den første mandag i hver måned i tidsrummet 16.30-17.30. Det kræver ingen tilmelding, du kan bare møde op. Første gang er 1.oktober 2018.
Du møder en rygestoprådgiver, der kan svare på spørgsmål og rådgive dig angående dit rygestop, udtrapningen af rygestopmedicin og nikotinprodukter. Du kan få målt din kulilte og få talt med andre, der også er stoppet med at ryge.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lotte Juul Mortensen, rygestoprådgiver tlf. 22810619 mail lji@hvidovre.dk.