Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Jagten på årets juletræ er gået ind

Så er det ved at være den tid på året, hvor Hvidovre Kommunes Vej & Park-afdeling er på udkig efter grantræer.
24. september 2018
Skulle du have et grantræ på ca. 10-12 meters højde, som du gerne vil af med, og som du godt kunne tænke dig at se prydet med lys og stjerne foran rådhuset eller på torvet, så kan du kontakte Vej- & Park på telefon eller mail 25 40 51 66 (Klaus) klh@hvidovre.dk eller 51 58 77 19 (Kim) knx@hvidovre.dk. 

Kommunen sender derefter en medarbejder ud for at vurdere, om træet kan bruges og om det står, så man kan komme til at fælde det.

Sidste år hentede Vej & Park to store træer til juletræer og fem mindre træer til pyntegrønt.