Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

God debat om handicappolitik

Der var en god debat om den kommende handicappolitik, da Hvidovre Kommune og Handicaprådet torsdag i sidste uge holdt borgermøde om handicappolitikken 2018-2022.
28. september 2018
Knap 70 personer deriblandt borgere med handicap, pårørende, repræsentanter fra handicaporganisationer, fagfolk og ledere og politikere fra Hvidovre Kommune var mødt op for at komme med deres input til det udkast til en handicappolitik, der lå klar på mødet.
Borgmester Helle Adelborg fremhævede det forbilledlige samarbejde om politikken:
 - Når den er færdig skal den ud og leve blandt os alle. Jeg glæder mig til at se resultatet af jeres arbejde her i aften og håber I får nogle frugtbare snakke, sagde hun.
Formand for Handicaprådet, Jan Nielsen supplerede:
 - Vi kan ikke garantere jer at alle jeres ting bliver indarbejdet i den endelige politik. Men med den gode dialog, der har været, er jeg ikke i tvivl om, at der vil blive taget godt imod jeres kommentarer og de kommer til at indgå i det videre arbejde, sagde han.