Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hold dit fortov rent og klip hækken

Kommune og grundejerforeninger stiller igen containere op til husejernes haveaffald
27. august 2018
Sommeren er ved at være slut, og selvom den har været usædvanlig tør i år – er der æbler i dynger i villahaverne lige nu, ligesom nogle måske er i gang med at klippe lidt af buske og træer.
Derfor gentager Hvidovre Kommune sammen med Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Hvidovre (SGH) sidste års kampagne, der fik husejerne til at aflevere 9,7 tons haveaffald i containere opstillet forskellige steder i Hvidovre.
-Det er tredje gang vi er gået sammen med kommunen om at opfordre husejerne her i Hvidovre til at klippe hæk og træer og fjerne al ukrudt på deres fortov, siger Flemming J. Mikkelsen, formand for SGH og tilføjer, at selvom det har været en tør sommer, så forudser han, at haveejerne har affald, de vil af med – ikke mindst, fordi det nu igen har regnet og det får buske, græs og ukrudt til at brede sig. 

 - Vi ved, at vi her i Hvidovre har en del nye husejere, som måske ikke på forhånd ved, at de skal sørge for at holde fortovet rent for ukrudt, græs osv. Det giver Klip din hæk-kampagnen os mulighed for at minde dem om på en god måde, siger Flemming J. Mikkelsen.

Kampagne i september
Årets Klip din hæk-kampagne løber i dagene fra torsdag den 13. september til søndag den 16. september, og der vil ligesom sidste år været opstillet containere til haveaffald – også æbler – ni steder i Hvidovre, hvor man frit kan aflevere sit komposterbare grønne affald. Vej & Park opfordrer til, at der ikke puttes andet i containerne:
 - Vi vil gerne opfordre til, at borgerne kun benytter containerne til haveaffald og ting, der kan komposteres, siger Vej & Parkchef Michael Søndergaard Daugaard.

Klip din hæk-kampagnen er et supplement til den haveaffaldsordning som langt de fleste husejere er med i, og man kan selvfølgelig også aflevere sit grønne affald via haveaffaldsordningen. Har du et hus og en grund, er det fin opgave at sørge for at hækken er klippen, at der ikke hænger grene langt ud over fortovet, og at der er luget og i orden på fortovet, så man kan gå på det.

Se kortet over hvor containerne til haveaffald vil stå i dagene fra 13.-16. september 2018