Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Sol og glade deltagere kastede glans over Holmestafetten

468 deltagere var med i årets udgave af Holmestafetten. De fik en solrig og hyggelig aften i selskab med deres kolleger.
9. maj 2018

Tirsdag eftermiddag var Hvidovre Kommune og Hvidovre Atletik og Motion værter for Holmestafetten, der har været arrangeret hvert år siden 2003.

I år var 468 deltagere med i stafetten, hvor det er muligt både at gå eller løbe den naturskønne rute igennem Kystagerparken på 3,75 kilometer.

Vejret viste sig fra sin bedste side, og solen fik sveden til at pible frem hos både løbere og gående. Efter en velgennemført tur blev mange i målområdet ved TEC, hvor der blev serveret en lækker grillmenu samtidig med, at Hvidovre Musikskole sørgede for det musikalske indslag.

26 forskellige virksomheder stillede op med deres medarbejdere, mens Hvidovre Kommune havde 137 af sine medarbejdere med i Holmestafetten.
Mange bruger stafetten som et hyggeligt opvarmningsarrangement til DHL-stafetten, der finder sted i Fælledparken i slutningen af august måned.

Og der er fart på mange af virksomhederne i Hvidovre. IF Forsikring formåede at vinde både den rene herrekategori og mixkategorien (to herrer og en kvinde). IF's mixhold gennemførte de 3 x 3,75 km på 43 minutter og 39 sekunder, hvilket var aftenens bedste præstation. Hos kvinderne løb virksomheden Solemates med sejren.