Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Bestil tid til samtale om kontanthjælp, uddannelseshjælp og integrationsydelse

11. april 2018
Som noget nyt skal borgere, der modtager kontanthjælp, uddannelseshjælp og integrationshjælp nu bestille tid, før de møder op i kommunens ydelsescenter. Du kan bestille tid ved at ringe til os på 36 39 36 39. Den nye ordning med tidsbestilling starter den 16. april.
Når du møder op til en aftalt tid med en sagsbehandler, skal du huske dit sundhedskort. Du melder din ankomst på standeren i Borgerservice ved at køre dit sundhedskort igennem kortlæseren. Så får din sagsbehandler automatisk besked om, at du er kommet, og du vil blive hentet i Borgerservice.
Du har mulighed for at aflevere lønsedler mm. i modtagelsen i Borgerservice, eller du kan sende din lønsedler fra din digitale postkasse eller e-Boks.