Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Elever viste deres talenter

Robotter, sushi, kortfilm, noveller og digte var nogle af de produkter, der blev præsenteret på afslutningsmessen for årets talenthold fra folkeskolerne.
10. april 2018
For femte skoleår i træk har elever fra folkeskolernes ældste klasser kunnet melde sig til talenthold for fagligt dygtige og ekstra nysgerrige. I år har der været otte forskellige hold at melde sig til – musik på ipad, engelsk, film og foto, madkundskab, matematik, robotteknologi, science og skrivelaboratorium – og torsdag den 5. april viste holdene deres forskellige produkter frem i Medborgersalen for hinanden, deres klassekammerater, lærere og forældre. Ved de forskellige borde kunne man både smage sushi og tang, opleve programmering, kigge i mikroskop, se en selvkørende robot og bladre i et eksemplar af skrivetalenternes fine bog med samling af egne digte og noveller. På Medborgersalens store lærred blev der vist kortfilm af både film- og fotoholdet og engelskholdet, og musikken fra holdet ”Apptronica” dannede baggrundslyd, mens der var aktivitet ved bordene.

I alt 96 elever har i dette skoleår været tilmeldt talentholdene.