Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Besøg Menneskebiblioteket den 13. marts

Lån et menneske, stil spørgsmål og få udfordret dine fordomme
7. marts 2018

Tirsdag den 13. marts kan du få udvidet dine horisonter på en anderledes måde, når Menneskebiblioteket kommer til Bibliotekscaféen i tidsrummet kl. 19-21. Det er HvidovreBibliotekerne, der står for arrangementet, hvor man kan "låne" forskellige mennesker, som ofte er udsat for fordomme og diskrimination på grund af deres livsstil, beskæftigelse, sociale status, etniske oprindelse eller lignende. 
På Menneskebiblioteket kan du spørge om alt, få udfordret dine fordomme og stillet din nysgerrighed. 

Gratis billetter kan fås via: 

https://www.hvidovrebib.dk/arrangementer/foredrag-debat/menneskebiblioteket-moed-en-levende-bog