Hvidovre Kommunes pensionistudflugt 2018

80 års jubilæumsture
12. februar 2018

Hvidovre Kommune afholder igen i år pensionistudflugter. Over 8 dage fordelt i maj måned sender kommunen 1.400 pensionister på udflugt til restaurant Kalvø i Frederikssund.

Mødetid på udflugtsdagene er kl. 9.00 ved Claus Petersens Allé, bag rådhuset. Herfra køres kl. 9.15 mod restaurant Kalvø, hvor pensionistudflugtens middag afholdes. Der vil som sædvanlig være hyggemusik under spisningen, og efter middagen bliver der mulighed for en svingom eller en gåtur i den omkringliggende park.

Menu og pris

Menuen står på kalvesteg med surt, sødt og Waldorff salat, sauce og kartofler. Til dessert serveres hjemmelavet is parfait med coulis. Der er en genstand efter eget valg (øl, vand, vin) med i prisen. Efter pausen serveres kaffe og lagkage. Prisen er i år 200 kr. pr. person.

Udflugtsdatoer

Sommerudflugterne køres i år på følgende otte dage: 
Torsdag d. 3.5
Mandag d. 7.5
Tirsdag d. 8.5
Tirsdag d. 15.5
Onsdag d. 16.5
Torsdag d. 24.5
Mandag d. 28.5
Torsdag d. 31.5
Der vil være liftbus med på dagene d. 8, 15, 16, og 24. maj, hvor pensionister fra kommunes daghjem vil deltage. Prisen for at deltage er 200 kr. pr. person og husk, at der på turene alene kan deltage folke- og førtidspensionister med fast bopæl i Hvidovre Kommune. 

Telefonbilletsalg kun for bevægelseshæmmede

Det Frivillige Ældrearbejde og Ældrerådet sidder igen i år klar ved telefonbilletsalget for bevægelseshæmmede. Det er muligt at ringe og bestille billet d. 6. marts og d. 7. marts, begge dage i tidsrummet kl. 10.00-13.00. Der kan bestilles billetter på følgende telefonnumre: 61 33 37 08 eller 36 49 69 66. Husk dette billetsalg er udelukkende for hjemmeboende borgere med nedsat bevægelse, som har brug for at have rollator, stok mv. med på udflugtsdagen. Betaling af billetter fra dette salg sker enten via girokort, netbank eller mobile pay.

Billetsalg i Kometen (Medborgersalen) – med mobile pay

Billetsalget foregår fra Kometen (Medborgersalen) onsdag d. 4. april 2018 kl. 10.00-12.00. Dørene åbnes kl. 9.00 og selve billetsalget starter kl. 10.00. Der vil igen i år være mulighed for at få en kop varm kaffe i ventetiden. Legitimation skal forevises og man kan kun deltage i én udflugt. Gyldig legitimation er pensionistkortet eller sundhedskortet. Der kan maks. købes 4 billetter pr. person og der skal kunne fremvises gyldig legitimation for alle 4 billetter. Der kan i år betales med mobile pay ved billetsalget.

Bemærk: Billetter kan ikke ombyttes eller refunderes!

Skulle der være billetter tilovers, vil disse kunne købes på rådhuset i Borgerservice i åbningstiden mod fremvisning af gyldig legitimation (pensionistkort eller sundhedskort) fra d. 5. april 2018. Borgerservice har åbent mandag-onsdag kl. 10.00-14.30, torsdag kl. 13.00-17.30, fredag kl. 10.00-13.30 samt lørdag kl. 10.00-12.00.