Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Flishugning af stammer og større grene

13. februar 2018
Hvidovre Kommune tilbyder borgere, boligselskaber og kommunale institutioner flishugning af stammer og større grene mandag d. 26. februar 2018. 

Flishugningen sker ud for den enkelte ejendom. Stammer/grene skal ligge klar uden for skel.

Vi flishugger stammer og grene, der er 1-3 m lange og har en diameter på 3-15 cm, og er uden større sidegrene og uden rødder. Der kan IKKE flishugges nåletræer, buske og mindre grene, råd-ne/smuldrende grene og sammenfiltrede grene.

Tilmelding senest onsdag den 21. februar 2018 på www.hvidovre.dk/affald eller på vores app Af-faldsportal. For at udnytte ressourcerne bedst muligt, bliver ruterne løbende fyldt op, som bestillin-gerne kommer ind, så du kan kun vælge den/de datoer, der er tilgængelige på bestillingssiden i selvbetjeningsløsningen, når du foretager din bestilling. Har du ikke adgang til internet eller apps, kan du i stedet bestille på tlf. 36393639.

Læs mere om affald og genbrug på www.hvidovre.dk/affald.