Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Kom og spil floorball hver onsdag formiddag

22. januar 2018

Har du brug for at røre dig, så kan du komme til floorball i Avedøre Idrætscenter hver onsdag formiddag. Formiddagsfloorball er for voksne og seniorer samt borgere med type 2 diabetes, KOL eller hjerte-kar-sygdom. Det nye floorballhold begyndte i november, og der er stadig plads til nye spillere på holdet.

De fleste kan være med til floorball. Det er en rigtig god måde at få motion på, og det kræver ingen særlige forudsætninger. Derudover er det nemt at lære. Man har en stav, man kan støtte sig til i spillet og som kan hjælpe en med at holde balancen.

Floorball-holdet er et samarbejde mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Attack Floorball Club. Træningen foregår hver onsdag i Avedøre Idrætscenter kl. 11.00-12.00 – du er velkommen til et par gratis prøvetræninger.

Få et gratis sundhedstjek

Som en del af et forskningsprojekt på Københavns Universitet har man mulighed for at få lavet en test af formen og sundhedstjek i forbindelse med træningen den 31. januar og igen den 25. april. Det er ikke et krav for at være med på holdet.

For flere oplysninger om holdet se Hvidovre Attacks hjemmeside: www.attackfc.dk eller kontakt Annahelena Skov Iversen (træner) på mail: annahelena@attackfc.dk eller mobil: 2992 4436.