Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Mød Kirsten Thorup i Kometen

Fra i morgen kan du bestille gratis billet til Hovedbibliotekets arrangement.
23. januar 2018
Som bekendt blev Nordisk Råds Litteraturpris 2017 tildelt forfatteren Kirsten Thorup - en af de helt unikke stemmer inden for dansk litteratur.

Nu har du chancen for at opleve hende, når hun kommer til Hvidovre for at give et indblik i sit snart 50-årige forfatterskab. Vi præsenterer jer for en magisk forfatteraften med en af de største litterære stjerner gennem tiden!

Kirsten Thorup gæster Kometen (tidligere Medborgersalen), Hvidovrevej 280 den 7. februar fra klokken 19-21.00. Biblioteket har arrangeret, og gratis billetter til arrangementet kan bestilles på HvidovreBibliotekerne fra den 24. januar