Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Kort nyt fra kommunalbestyrelsens møde

Udvalgte punkter fra mødet den 30. januar 2018
31. januar 2018

Lån til HIF (Pkt. 10)
Kommunalbestyrelsen har besluttet at give et 10-årigt rentefrit lån på 400.000 kr. til fodboldafdelingen i HIF. Foreningen har økonomiske problemer, og lånet er en håndsrækning, der har skal medvirke til at bringe balance i regnskabet.

Forbedring af trafiksikkerheden på Naverporten og Rebslagerporten (Pkt. 11)
Der er bevilliget 8,6 mio. kr. til at forbedre trafiksikkerheden på Naverporten og Rebslagerporten i Avedøre. På Naverporten kommer der bl.a. nye fortove og cykelstier, og på både Naverporten bliver der lavet fartdæmpning med bump og indsnævring af vejen. Hastighedsgrænsen på 40 km/t forlænges helt til krydset ved Byvej.

Sortering af madaffald (Pkt. 12)
Fra oktober 2019 skal madaffald fra husholdninger i Hvidovre også indgå affaldssorteringen. I forvejen sorterer borgere og institutioner bl.a. papir, glas, metal og pap. Og nu går forberedelserne i gang til, at også fx madrester, frugt, grøntsager, kød, æggeskaller, kaffefiltre og køkkenrulle kan sorteres og sendes til genanvendelse.
Grundejerne vil få en rumopdelt beholder på hjul til mad- og restaffald, der som udgangspunkt vil blive tømt en gang om ugen. Alle husstande får tilbudt affaldsposer til madaffaldet og en lille køkkenspand.