Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Affaldskalender 2018

19. december 2017

Du kan nu se dine afhentningsdage for 2018 på www.hvidovre.dk/affald (nyheder og driftsstatus). Vælg ”Affaldskalender og affaldsordninger på min adresse”. Indtast din adresse og se afhentningsdage for dine affaldsordninger. Du kan også se, til hvilke datoer du kan bestille flishugning og afhentning af trærødder/stammer, samt hvilke uger Miljøbilen kører i kommunen.

På samme side kan du også se og evt. printe en kalender (pdf) med datoer for affald i 2018 for din adresse.

I venstremenuen kan du under ”App og besked-service” tilmelde dig beskedservice for en eller flere af dine affaldsordninger, så du får en email eller sms inden afhentningsdagen.

Følg med på affaldsområdet i Hvidovre Kommune på www.hvidovre.dk/affald.