Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Besøg af rottebekæmper

21. november 2017

I de næste par måneder vil relevante ejendomme i landzone samt landbrug i byzone få besøg af kommunens rottebekæmper. Bekæmpelse vil blive foretaget, hvor der er rotter. Der vil også ske kommunalt tilsyn på ejendomme i landzone med sikringsordninger.

Rottebekæmperen kontakter ejer eller lejer på ejendommen. Er der ingen hjemme, bliver der afleveret en seddel med vejledning til, hvordan du kan kontakte Vej- og Parkafdelingen, hvis du har rotter.

I byzoneområder i øvrigt sker bekæmpelsen kun, hvis du henvender dig via www.hvidovre.dk/rotter. Vær opmærksom på, at det er enhver borgers pligt at anmelde forekomst af rotter til kommunen.