Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Politisk salon på Hovedbiblioteket

Lørdag den 11.11. kan du møde kan du møde de lokale kandidater på biblioteket.
2. november 2017

Lørdag den 11/11 kl. 13.00-15.30 kan du ganske uformelt og uhøjtideligt møde de lokalt opstillede partier på Hovedbiblioteket, når borgerne inviteres indenfor til Politisk Salon.
Konceptet er såre simpelt; du kan kigge forbi og få en direkte snak med politikerne, som står klar til at møde Hvidovre-borgerne ved hver deres stand. Så tag dine spørgsmål, store som små, med til politikerne denne eftermiddag, og hvem ved; måske ender du med at få den sidste, lille ting på plads, som afgør, hvor du skal sætte krydset tirsdag den 21. november.