Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Flishugning

14. november 2017
Hvidovre Kommune tilbyder borgere, boligselskaber og kommunale institutioner flishugning af stammer og større grene i uge 49. 
Flishugningen foregår ved den enkelte ejendom. Stammer/grene skal ligge klar uden for skel. Vi flishugger stammer og grene, der er 1-3 m lange, har en diameter på 3-15 cm og er uden større sidegrene og uden rødder.

Vi kan IKKE flishugge nåletræer, buske og mindre grene, rådne/smuldrende grene og sammenfiltrede grene.

Tilmelding skal ske senest mandag den 27. november 2017 på www.hvidovre.dk/affald eller på app’en Affaldsportal. Du kan kun vælge den/de datoer, der er tilgængelige på bestillingssiden i selvbetjeningsløsningen, når du foretager din bestilling. Har du ikke adgang til internet eller apps, kan du i stedet bestille på tlf. 3639 3639.

Læs mere om affald og genbrug på www.hvidovre.dk/affald.