Flishugning

14. november 2017
Hvidovre Kommune tilbyder borgere, boligselskaber og kommunale institutioner flishugning af stammer og større grene i uge 49. 
Flishugningen foregår ved den enkelte ejendom. Stammer/grene skal ligge klar uden for skel. Vi flishugger stammer og grene, der er 1-3 m lange, har en diameter på 3-15 cm og er uden større sidegrene og uden rødder.

Vi kan IKKE flishugge nåletræer, buske og mindre grene, rådne/smuldrende grene og sammenfiltrede grene.

Tilmelding skal ske senest mandag den 27. november 2017 på www.hvidovre.dk/affald eller på app’en Affaldsportal. Du kan kun vælge den/de datoer, der er tilgængelige på bestillingssiden i selvbetjeningsløsningen, når du foretager din bestilling. Har du ikke adgang til internet eller apps, kan du i stedet bestille på tlf. 3639 3639.

Læs mere om affald og genbrug på www.hvidovre.dk/affald.