Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Nyt navn til Medborgersalen - har du et forslag?

5. oktober 2017

Send dit forslag til nytnavn@hvidovre.dk til og med den 28. oktober og vær med i lodtrækningen om billetter til koncerter og oplevelser.
Du kan også aflevere dit navne-forslag i boksen på Hovedbiblioteket og til Kultur- og Fritidsmessen i Avedøre Idrætscenter den 28. oktober. Husk at skrive navn, adresse, email eller telefonnummer sammen med navneforslaget.

Hvidovre Musikråd, Hvidovre Kulturråd og Kultur- og Fritidsudvalget har besluttet, at Medborgersalen på Hvidovrevej 280 skal have et mere tidssvarende navn, der bl.a. matcher nye spillesteder og kulturhuse i nabokommunerne. Alle borgere i Hvidovre kan komme med forslag til det nye navn. 
Medborgersalens nye navn vil blive offentliggjort ved juletræstændingen ved Hvidovre Rådhus søndag den 3. december kl. 16.20. Her er der præmieoverrækkelse til vinderen og lodtrækning om billetter til kultur-oplevelser blandt alle indkomne forslag.